divendres, 14 de setembre del 2012

'La Crida' dona tret de sortida a Santa Tecla 2012 aquest dissabte a la tarda

 
L'acte oficial que donarà tret de sortida a les Festes de Santa Tecla 2012 tindrà lloc aquest dissabte a les 19h de la tarda. 'La Crida' tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Tarragona introduïda per la consellera de Festes Carme Crespo i dita per l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros.
 
Es farà homenatge al Perpetuador d'enguany, Ambròs Domingo, sastre vocacional de les festes, i també als teclers d'honor Fermí Fernàndez, Pere Navarro i Montserrat Teuler per la dilatada trajectòria a 'Dames i Vells'. També a Carme Lladó i Xavier Lladó pels 25 anys en el Ball de Gitanes i actualment al dels Set Pecats Capitals. A Sergi Guasch per 25 anys en balls de l'Esbart Santa Tecla, i finalment a Javier López, Gisela Fandos, Natividad Fernández, Carme Márquez i José Maroto per la tasca al Ball de Bastons.
 
A les 19.30h des del Balcó de l'Ajuntament a la Plaça de la Font, el 'Toc de Crida i Tronada' amb que s'anuncien i s'inicien oficialment les festes.
 

'Mamadeta al carrer'

Abans podeu fer un tastet de la 'mamadeta', beguda de les festes, a les 18h a la Plaça del Fòrum que s'acompanyarà de música fins les 21h.

VISITES: