diumenge, 16 de setembre del 2012

La Jove de Tarragona fa la seva millor actuació de la història al primer diumenge de Santa Tecla 2012

'El Mirador TGN' ha oferit aquest diumenge una tweet-retransmissió de la Diada Castellera de Santa Tecla 2012 via Twitter amb les rondes i construccions per parts de la Colla Jove de Tarragona ( @JoveDeTarragona ), els Xiquets de Tarragona ( @xiquetstgn ), Colla Vella de Valls ( @collavella ) i els Castellers de Vilafranca ( @verds ). Una jornada en la que la Colla Jove ha estat la més brillant i aclamada.
 
La Jove de Tarragona ha iniciat la seva primera ronda amb un 3d9 amb folre que s'ha coronat i descarregat al complet. Més tard, a la segona ronda, un espectacular 9d8 ha deixat "bocabadada" la Plaça de la Font mentre cel.lebraven eufòrics aquest primer castell de gamma extra. Tot i així, la tercera ronda no ha estat tant positiva amb l'esfondrament del 5d9 amb folre que almenys sí han carregat. El punt i final també ha estat tot un clam, un pilar de 6 sense problemes.
 
Per la seva part, els Xiquets de Tarragona han iniciat la jornada amb un 5d8 sense cap dificultat. A la segona tanda però el 3d9 amb folre no acaba de ser coronat per l'enxaneta ni tampoc en el següent intent. Finalment intenten sense aconseguir-ho el 4d9 amb folre en una ronda extra però sí un 2d8 amb folre. Tanquen actuació amb un pilar.
 
La Colla Vella de Valls comença la primera ronda amb el 4d9 sense folre que portarà al Concurs de Castells i que per ara no aconsegueix, caldrà assajar més. No obstant, sí el descarrega amb folre en la segona tanda i sense problemes. També el 3d9 amb folre a l'última tanda. Al torn extra la colla descarrega un 5d8 amb que tanca la seva actuació.
 
Finalment la Colla Castellers de Vilafranca presenta un 4d9 amb folre que no els hi ocasiona inconvenients. Tracten de coronar i descarregar després el seu sisè 3d9 amb folre i agulla que no aconsegueixen aquesta vegada. Volen intentar-ho de nou a la tercera ronda tot i que finalment munten un 3d9 amb folre però sense agulla pel cansament de l'enxaneta. Acaben amb un 3d8 amb agulla.

VISITES: