dissabte, 22 de setembre del 2012

Tarda de Cercavila de Santa Tecla 2012

Aquest dissabte 22 el Seguici Popular de Tarragona surt al complet en la Cercavila de Santa Tecla 2012 que tindrà lloc a les 19h des de la Plaça de la Font.

I formaran part: el Ball de Diables, el Drac, el Bou, la Víbria, el Ball de Joan de Serrallonga, l’Àliga, la Mulassa, la Cucafera, el Lleó, el Magí de les Timbales, els gegantons Negritos, els Gegants Moros, els Gegants Vells, els Nanos Vells, els Nanos Nous, els Balls de Bastons, Pastorets, Turcs i Cavallets, Patatuf, Cercolets, Bastoners de l’Esbart Santa Tecla, els Balls de Gitanes, Valencians i Cossis, i les representacions al·legòriques dels Set Pecats Capitals i de la Moixiganga. Aniran acompanyats pels sonadors i les bandes de música.

L'Itinerari és el següent: pl. de la Font, baixada Misericòrdia, c. Major, pl. de les Cols, c. Merceria, pl. del Fòrum, c. Santa Anna, pl. del Rei, Pilat, baixada Pescateria, pl. de l’Esperidió, c. Cós del Bou, pl. de la Font, c. Portalet, Rambla Vella, c. Comte de Rius, Rambla Nova, c. Sant Agustí, c. Portalet i pl. de la Font. Els participants a la Cercavila tindran un punt de refrigeri ràpid al carrer Cós del Bou ofert per la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

A les 21.30h Tanda de Lluïment a la Plaça de la Font.

VISITES: