dimarts, 7 de febrer del 2017

Vídeo: Presentació del Carnaval 2017 de Tarragona que arriba amb un centenars d'actes i novetats diverses

Foto de grup dels sèquits reials. Foto: El Mirador TGN

L'Ajuntament de Tarragona ha acollit aquest dimarts al matí la presentació del programa d'actes del Carnaval 2017 amb els sèquits del Rei Carnestoltes, Rafael Franco de Nou Ritme, i la Concubina Marina Garcia de Disc45, les dues comparses guanyadores de la passada edició.

Del 18 al 28 de febrer la ciutat s'omplirà de disbauxa amb un centenar d’actes. Entre les novetats, enguany la Rua torna a canviar d’itinerari acabant a l’Avinguda Catalunya en lloc de davant del Corte Inglès per evitar les afectacions de trànsit dels darrers anys.

Dijous 23 a la Tàrraco Arena Plaça un dels actes més destacats, la Disfressa d’Or sota la presentació de la televisiva Soledad León de Salazar, personatge interpretat per l’actor tarragoní Josep Ferré. En aquest mateix indret les comparses gaudiran d'un sopar per a tots els seus membres dissabte 25 després de la Rua i abans de la Revetlla de Carnaval de mitja nit.

El Rei i la Concubina han expressat les seves emocions. Durant els parlaments ha destacat la valentia del Rei Carnestoltes en defensar la resta de comparses reclamants més ajudes econòmiques per part de l'administració pública, així com suport i atenció ja que segons ha criticat "estem deixats de la mà".

Enguany les comparses guanyadores rebran 800€ i 500€, respectivament. Pel que fa al premi honorífic “participació”, reconeixerà a partir d’ara aquella que assisteixi a més actes del programa de Carnaval i amb més persones.

El cartell d'enguany ha estat dissenyat per Anduluplandú i es fomentarà l'etiqueta #jofaigelcarnaval a xarxes socials.

*Podeu veure la presentació en vídeo a continuació. I no us perdeu aquest cap de setmana entrevista amb el Rei Carnestoltes i la Concubina a 'Cobertura Carnaval' de El Mirador TGN i Ràdio Ciutat de Tarragona!

 

*Consulteu el PROGRAMA D'ACTES clicant en -aquest enllaç-

VISITES: