dimarts, 22 de març del 2016

Es fa viral un vídeo on es veu la conducció temerària d'un autocar escolar Plana


Una usuària va penjar a les xarxes socials un vídeo enregistrat des d'un vehicle que anava darrere d'un autocar escolar de l'empresa Plana on es pot veure durant el recorregut una conducció totalment temerària ocupant continuadament el sentit contrari en una via plagada de corbes sense visibilitat, a l'Alforja direcció Reus.

L'objectiu era donar mostra del perill d'alguns conductors que porten a la seva cura escolars com en aquest cas i la tragèdia que podria succeir. El vídeo ha estat compartit per més de 18 mil usuaris. Apareix justament aquesta setmana en què un altre fet tràgic tenia un autocar d'estudiants com a protagonista.

És important, Avui baixant cap a reus, per el coll d'alforja ens hem trobat amb això, Us demano 5 minuts per que veieu aquest video, és indignant que un conductor que porta el cartell de transport escolar, que podria portar al vostre fill a escola o d'excursió, condueixi d'aquesta manera invaint el carril contrari en curves sense visivilitat, el mal que podria arribar a fer a qualsevol que es tobés de cara! Després ens lamentem per les coses q pasen. Una mica més d'educació vial no aniria malament! Compartiu perque tothom vegi com van a escola els nostres fills, germans, cosins.. Etc..

Posted by Laura Astasio Gonzalez on Lunes, 21 de marzo de 2016

VISITES: