dilluns, 7 de març del 2016

S'obre el concurs per presentar proposta d'imatge gràfica de Santa Tecla 2016

Imatge de l'any passat
Un any més, la Conselleria de Festes de l’Ajuntament de Tarragona convoca el concurs d’idees per a la imatge gràfica de les Festes de Santa Tecla per aquest 2016. Aquest és obert a totes les persones que hi vulguin participar i, especialment, als professionals del disseny gràfic i la publicitat. 

La temàtica enguany és lliure i oberta. Haurà d’inspirar-se en qualsevol aspecte relacionat amb les festes de Santa Tecla, valorant-se e
specialment que la imatge reflecteixi l’esperit participatiu i popular de la festa, les seves arrels patrimonials i l’equilibri entre tradició i modernitat que la caracteritza.

Les persones interessades hauran de presentar els originals entre el 15 i el 29 d’abril ambdós inclosos, i es podran lliurar a qualsevol de les oficines de l’OMAC. El jurat es reunirà abans del 15 de maig per triar la millor proposta valorant la qualitat artística, l’expressivitat i l’originalitat del disseny, l’expressivitat del cartell com a reclam i imatge de les festes, i la idoneïtat de la imatge aplicada en els diferents suports demanats tant en paper com en format digital.

Podeu consultar les bases del concurs en -aquest enllaç-

VISITES: