dissabte, 26 de març del 2016

'El Mirador TGN' s'estrena a Periscope amb emissions en directe

Captura de l'emissió en directe a Periscope

Aquest divendres Sant, 'El Mirador TGN' s'estrenava amb èxit a Periscope amb una emissió en directe de la Recollida de Passos de Setmana Santa 2016 de Tarragona amb una quarantena d'espectadors.

Es tracta de la nova eina d'emissió en directe que s'ha posat de moda i que 'El Mirador TGN' també ha volgut aprofitar per oferir als seus seguidors i resta d'usuaris, continguts al moment en que aquests succeeixen. D'aquesta manera, i aprofitant un acte tradicional com la Recollida de Passos d'aquest divendres, durant gairebé una hora, @ElMiradorTGN a twitter, xarxa amb què es vincula l'emissió de Periscope, va oferir l'arribada, salutació, reverència i recollida dels misteris per part dels Armats de la Sang, a diversos punts del centre de la ciutat.

Primera emissió amb 40 espectadors

L'emissió va ser seguida per un total de 40 persones al llarg de l'emissió, sense comptar els visionats posteriors al vídeo que queda penjat durant 24 hores.  Aquests, també van anar comentant, compartint l'emissió, marcant 'likes' i fent-se seguidors. 'El Mirador TGN' valora positivament aquesta xifra i aquesta primera experiència tot i la pèrdua de qualitat de la imatge al vídeo de l'emissió respecte a la bona qualitat del dispositiu en el moment d'oferir l'acte, a més del contra que les emissions tan sols queden disponibles de forma diferida durant 24 hores posteriors.

Tot i així, amb aquesta eina, 'El Mirador TGN' s'estrena en les emissions en directe, després de cinc anys oferint vídeos i esdeveniments en diferit, a posteriori, al canal Youtube, blog i xarxes socials. Podeu fer-vos seguidors a Periscope i veure les primeres emissions (en aquest enllaç).

VISITES: