dijous, 14 de gener del 2016

La Baixada del Pajaritu 2016 torna a mans de la Colla Pajaritu que busca col·laboració per fer-ho realitat

Un instant de la baixada en edicions passades

El proper dissabte 6 de febrer torna una cita destacada del Carnaval tarragoní, la Baixada del Pajaritu que arriba ja a la seva XI Edició. Un detall especial és que l'acte en aquest 2016 retorna a mans dels seus creadors, La Colla Pajaritu, deu anys després des que ho van impulsar al 2006. Aquesta entitat torna a impulsar i lluitar per mantenir aquest acte després d'encarregar-se de l'organització en les set primeres edicions i les últimes tres van anar a càrrec de La Pipel Entertainment.

Amb aquest objectiu la Colla Pajaritu busca col·laboradors que ajudin amb donacions econòmiques mitjançant un projecte de micromecenatge a Verkami (veure aquí). Cal arribar als 1.500 euros per garantir-ne l'assegurança dels participants i assistents. S'ofereixen diversos premis i avantatges per a determinades quantitats aportades. També hi han col·laborat diversos establiments per oferir els premis.

El 6 de Febrer es realitza la baixada, aquell matí a la barra de la Plaça del Rei s'han de recollir els tiquets dels mecenes corresponents a La Botifarrada Pajarraca i de La Paellada. La Botifarrada&Vermut són a les 10h a la Plaça del Rei.

A les 11h comencen la Baixada d'Accionistes, tot seguit Baixades&Pujades dels carretons. A la 13h l'entrega de Premis per part del Jurat, i la Paellada per 250 persones, tot a la Plaça del Rei.

Les samarretes, els cartells i altres premis s'entregaran a l'escenari de la mateixa Plaça.

Com sabeu, El Mirador TGN acostuma a enregistrar i oferir aquesta popular baixada amb la que enguany s'hi suma a col·laborar en promoció i difusió.

VISITES: