dimarts, 2 d’abril del 2013

'Otto Zutz', la nova alternativa d'oci de Tarragona

Aquest divendres obre portes 'Otto Zutz' a la Rambla Francesc Macià de Tarragona. 

Tot i el nom una mica estrany en la pronúncia, es tracta d'una marca ja coneguda i consolidada a Barcelona amb 27 anys de trajectòria. Ara aquesta empresa arriba a Tarragona amb una nova aposta pel 'Gastro Lounge' amb un local de 550 metres quadrats repartits en dues sales i uns altres 150 metres més en un pis superior. D'aquesta manera, el Otto distribuirà la zona de restaurant, cocteleria i dance club i espai per a esdeveniments privats.

La carta del restaurant comptarà amb plats de cuina mediterrània, fusió i asiàtica amb el xef Juan Diego Sánchez Luna, a un preu mig entre els 25 i 30 euros. Obrirà de dilluns a dissabte de 18h a 00h. Abans, entre les 18h i les 21h s'oferiran tapes i una extensa sel.lecció de vins i coctails.


El Dance Club obrirà els dijous de 00h a 05h i els divendres i dissabtes de 00h a 06h amb amplia varietat d'estils musicals per a tots els gustos.

La seva obertura a partir d'aquest divendres representa una nova alternativa i oportunitat per a l'oci nocturn de la ciutat, que en els últims anys ha "flaquejat" en aquest sentit, des de la decadència del Port Esportiu. 


L'últim que va tractar de reactivar-ho va ser la Sala Zero amb la reobertura del seu local fa uns mesos a la Part Baixa. També el desdoblament de 'Totem' amb un espai de cocteleria en el local de l'antic Frankfurt la Torre de la Rambla Vella amb perspectives d'obrir properament sala de ball en aquest indret proper a altres espais com el 'Highland', La Fabula de dalt, Pub 24 o Sala el Cau entre altres de la zona. 'Otto Zutz' pel contrari ha apostat per obrir i reactivar una nova zona de la ciutat, la Rambla de Francesc Macià. Ara caldrà veure si és o no un encert.

Fotos: Otto Zutz Perfil Facebook

VISITES: