dimarts, 2 d’abril del 2013

'La Casa de la Festa' reobre les seves portes al públic els caps de setmana


Des d'aquest passat divendres i fins al proper 31 de desembre l'Ajuntament de Tarragona ha signat un acord per tal d'obrir 'La Casa de la Festa' els divendres, dissabtes i diumenges de forma gratuïta, gràcies al suport de Repsol, tal com han anunciat aquests dies els diversos mitjans locals.

Aquest espai cultural va néixer i obrir les seves portes en 2008 per aplegar i mostrar al públic els diversos elements festius del Seguici de Sant Magí i Santa Tecla, com són els Nanos, Gegants i Bestiari, entre altres, junt amb la seva història i informació. Ara feia un temps que l'indret restava tancat per manca de finançament, problema que per ara queda resolt per l'ajuda dipositada per part de l'empresa Repsol que cada any col.labora activament en les festes de la ciutat.

També s'hi duran a terme activitats, tallers, presentacions d'actes de les diverses entitats culturals i com a local d'assaig de l'Escola Municipal de Música i de l'Aula de Música Tradicional i Popular "El Tecler" de la Generalitat de Catalunya.

Per als visitants, 'La Casa de la Festa' obrirà tots els divendres, dissabtes i diumenges de 2013, fins i tot els festius, en els següents horaris: 

Horari d’hivern (del 25 de setembre al 23 de juny)
-Divendres, de 9 a 13 h.
-Dissabtes, de 10 a 14, i de 17 a 20 h.
-Diumenges, de 10 a 14 h.

Horari d’estiu (del 24 de juny al 24 de setembre)
-Divendres, de 10 a 13 h.
-Dissabtes, d11 a 14 i de 17 a 20 h.
-Diumenges, d’11 a 14 h

VISITES: