divendres, 26 d’abril del 2013

Comença la 5ª Edició del 'Tarragona dTapes' 2013 amb 43 propostes suculentes per al paladar


Des d'aquest dijous 25 d'abril i fins el proper 12 de maig Tarragona tornarà a gaudir dels sabors i les creacions que ofereixen els diversos establiments participants del 'Tarragona dTapes' per la Part Alta, el Centre i el Serrallo.

Novament al preu de 2'50 euros per tapa+beguda els tarragonins poden tapejar de forma ocasional o bé optar a un lot de regals si completen el tapòdrom sencer amb les 43 tapes participants i els 3 cocktails de nit. 


Enguany es presenten diverses novetats. Per una banda, el Mercat Central oferirà la 'Tapa Sinpa',  una tapa gratuïta d'entre les participants que es podrà adquirir amb 5 tickets de compra. Cadascun s'obté amb compres superiors a 5 euros entre els comerços del Mercat els dimecres i dijous. D'altra banda, s'ha habilitat una aplicació pels dispositius mòbils amb les diverses tapes i locals, el mapa i informacions addicionals per poder fer i gaudir la ruta.

Una edició que torna amb un nivell culinari més elaborat i exigent per als paladars i que de ben segur tornarà a comptar amb èxit de participació. Des del 2009 en que el 'Tarragona dTapes' va arrancar, diverses ciutats veïnes s'han sumat a crear la seva pròpia ruta de tapes tenint a Tarragona com a referent.

VISITES: