divendres, 25 d’agost del 2017

Vídeo: El marxandatge de Santa Tecla per primer cop disponible al nou Mercat Central i al de Torreforta


Tal com ja es va anunciar a la passada edició, enguany ha estat una realitat, Santa Tecla 2017 ha celebrat el primer tast de mamadeta de festes amb got reutilitzable i ha presentat el barret i resta de marxandatge al nou i remodelat Mercat Central.

S'hi han encarregat novament la consellera de Comerç i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Maria Virgili i enguany també el representant del Mercat de Torreforta, Rafel Martínez, ja que en aquesta edició com a novetat aquest altre mercat també disposarà del marxandatge per festes: samarreta, motxilla, mocador i got reutilitzable.

La botiga funcionarà com un punt de venda de marxandatge festiu normal del 25 d'agost al 4 de setembre. A partir del dia 5 de setembre i fins a acabar existències, els productes es podran adquirir amb descomptes, gràcies als tiquets/punts que repartiran totes les parades del Mercat. Hi haurà disponible: Barrets palla, Barrets festa (adults/nens), Samarretes (adults/nens), Motxilles, Mocadors i Gots reutilitzables.


El Mercat Central i entorn recuperen la festa 

Petits Paradistes: Seran activitats gratuïtes prèvia inscripció. Amb la complicitat de Petits Enginyers i la col·laboració del Club dels Tarraconins. Adreçades als més petits de casa

Menja't el gegant modernista: Activitat on tots els dijous es garanteix: menjar, beure, riure i conèixer la història d'aquest equipament. Preu 5 euros. Adreçades als joves i no tan joves

Al voltant de la plaça Friki: Amb motiu de la instal·lació de la Plaça Friki al voltant del Mercat Central, comptarem amb els mateixos artistes al matí i amb la direcció de Cia Passabarret de dos animacions itinerants dins del Mercat. Es farà divendres i dissabte matí (posada en escena totalment diferent del que és veurà a la tarda). I aprofitant que hi haurà molts pallassos i nassos, Papallupas seran presents amb un punt d'informació per fer ressò de la seva tasca. Així mateix, els paradistes se sumaran a la seva campanya comprant nassos. És a dir, que un cap de setmana de nassos!

Nassos, i també Petons! El conegut Enric Lucena visitarà el Mercat el dissabte 16, però tindrà una càmera fotogràfica. El Mercat Central el convida perquè després de l'èxit del projecte "Petons de..." que ha tingut lloc a Mataró (les festes de les Santes) i a Menorca ... volem que Tarragona també tingui els "seus" petons...  per això presentem "Petons de Santa tecla" on es faran fotografies d'estudi de forma gratuïta a tots i totes. Volem que esdevinguin fotos simpàtiques, fresques, divertides... però només una condició: "un petó". L’objectiu és que siguin utilitzades després pels ciutadans als seus perfils digitals.

VISITES: