diumenge, 1 de maig del 2016

Vídeo: Enregistrament (making off) del videoclip 'Viu' de Roba Estesa amb entitats del Seguici Popular

Els Nanos Vells molt entregats durant l'enregistrament. Foto: El Mirador TGN

El grup Roba Estesa va comptar aquest dissabte a la tarda amb la participació de gairebé una vuitantena de persones per enregistrar el videoclip 'Viu' sobre la Festa Major de Tarragona. Un fet que va fer avançar-la al mes d'abril a la Plaça de les Cols i Pla de la Seu amb els típics amparitos, paquito chocolatero, mamadetes, samarretes de Santa Tecla i molta gresca per part dels assistents.

Els protagonistes van ser els convidats, diversos elements del Seguici que tot i la polèmica generada per la participació en un videoclip privat/comercial van assistir en considerar que vers en contrari suposa una oportunitat de projectar i difondre la nostra festa. Va ser el cas de la Cucafera de Tarragona que va portar a la Cucafereta a causa de tenir la peça gran en restauració, el Ball de Diables, la Colla Jove, la Txaranga Tocabemolls i els Nanos Vells. Concretament el Nano Capità i els Arlequins van sorprendre amb els seus animats balls a plaça, un fet poc comú donat que actualment la seva sortida es basa a desfilar i saludar a la canalla. Antigament sí es realitzaven balls en parella com els gegants, un fet que estaria molt bé que es recuperés.

L'Àliga, un dels elements més populars, va anunciar que finalment no assistiria donada la polèmica i Els Xiquets de Tarragona, sembla ser van donar plantada sense avisar. La resta d'entitats tampoc es va animar a participar. No obstant l'esdeveniment va engrescar als participants. Oportunitats com aquesta, haurien de ser més habituals al llarg de l'any, ja que, com titula el videoclip en qüestió, el Seguici ha de ser 'Viu'.

 

VISITES: