dijous, 19 de maig del 2016

El Rei visita Tarragona (vídeo), es presenta Tarracus, mascota dels Jocs 2017 i la xarxa s'omple de mofes i 'memes'

Una de les memes a la xarxa
Aquest migdia el Teatre Tarragona ha rebut, i per segon cop, la visita del Rei Felip VI amb gran expectació, afectacions i mesures de seguretat a la Ramba Nova. 

El monarca ha assistit a la presentació de la nova mascota dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 sota el nom Tarracus i sorgit a partir d'un concurs de dibuixos infantils on diversos nens i nenes van dissenyar una proposta. La guanyadora, d'Aleix Girona de 13 anys, ha estat adaptada i redissenyada per l'artista l'artista Jean Julien.

Salutació del Rei Felip VI. Foto: El Mirador TGN

Meme de @Joan_Ru_Ca com a
proposta de candidat a la
Watermelon Pool
El resultat ha estat convertir també en gran ninot animat que ha donat lloc a multitud de comentaris, mofes, bromes i 'memes' a les xarxes socials. Entre altres se'l compara amb una emoticona, amb el personatge Ralph dels Simpsons, i fins i tot han creat el seu propi perfil per bromejar. En la mateixa línia, de ben segur que també serà protagonista de les tires i vinyetes còmiques dels diaris locals d'aquest divendres.

'El Mirador TGN' us ha oferit aquest migdia a facebook vídeo de l'arribada del rei pocs minuts després d'entrar al teatre Tarragona (veure) i la imatge de Tarracus un cop presentada (veure).

VISITES: