dilluns, 11 d’abril del 2016

Tàrraco Tapes 2016 s'avança al Tarragona dTapes 2016 i tornaran a coincidir


Arriba el bon temps i amb ell les ganes de sortir i prendre alguna cosa. Amb aquest context, 'Tarragona dTapes', la primera ruta gastronòmica de la ciutat fa un temps que anuncia la seva edició que arribarà entre el 21 d'abril i el 8 de maig novament a un preu de 2'50€ la tapa i beguda. Per contra, avui ha sorpès l'anunci de la ruta Tàrraco Tapes que s'avança i arranca aquest dijous 14 d'abril i fins a l'1 de maig, al mateix preu, de manera que totes dues coincidiran novament.

Es tracta de dues rutes consolidades a la ciutat. La primera es va iniciar amb la Cambra de Comerç junt amb Estrella Damm fins que es va aliar amb Moritz. D'aquesta manera Damm va llençar la seva pròpia ruta i donant oportunitat a establiments de tota la ciutat, molts sense cabuda a l'altra en que aquests queden agrupats entre Part Alta, Centre i Serrallo. Dues rutes que han volgut competir i que de cara als tarragonins han servit per sortir i gaudir de totes dues.

Tàrraco Tapes indica que enguany hi formaran part 51 tapes a més de 4 menús de 30€. En el cas de Tarragona dTapes encara es desconeix el nombre de participants.

VISITES: