dimecres, 13 d’abril del 2016

Aquest dissabte torna la 4a Exhibició Aèria de Tarragona

Imatge de l'edició anterior. Foto: El Mirador TGN
L’equip Bravo3 Repsol volarà, per quart any consecutiu, sobre el litoral de Tarragona per protagonitzar una nova exhibició aèria. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dissabte, 16 d’abril, a les 12:30 hores. Els pilots Repsol desplegaran les seves habilitats sobre la platja del Miracle, en un espectacle que serà visible al llarg de tota la façana marítima, així com des d’altres punts elevats de la ciutat.

L’exhibició aèria, consolidada ja com un acte tradicional a la primavera de la capital tarragonina, tornarà a reunir a milers de persones al litoral de la ciutat per contemplar les espectaculars maniobres que els pilots de l’equip Bravo3 Repsol, Juan Velarde i Cástor Fantoba, realitzaran als comandaments d’uns avions propulsats per 400 cavalls de potencia. Amb la Mediterrània de fons, exhibiran tota la seva habilitat i tècnica en un espectacle únic carregat de figures i acrobàcies de màxima dificultat, com caigudes en picat, loopings, encreuaments a escassos metres de distancia entre els avions, tot a una velocitat màxima de 380 km/h, omplint de color i emoció el cel tarragoní.

Els pilots Repsol de vol acrobàtic compten amb un prestigi mundial, tal i com demostra el fet de que sumen, durant els últims anys, més de 25 medalles entre competicions nacionals i internacionals, i que han format part de l’equip nacional de vol acrobàtic.

*Podeu veure el vídeo de l'edició anterior en -aquest enllaç-

VISITES: