dissabte, 4 de setembre del 2010

EL DESAPAREGUT 'BAR-RESTAURANT MIRADOR' AL PASSEIG DE LES PALMERES

'Una mirada al passat'
Poc desprès de la publicació en aquest blog del video sobre la història del Balcó del Mediterrani i El Passeig de les Palmeres (veure) que va tindre bona acceptació i visionatge a Youtube, cosa que alegra i s'agraeix, van ser penjades al Grup Tarragona Antiga imatges d'un Bar-Restaurant anomenat 'Mirador' i que estava situat al Passeig de les Palmeres com pot veure's a la primera fotografia. LLàstima perquè es podria haver inclòs en el reportatge i llàstima que pel bon aspecte que hi presenta, ja no existeixi.
En la segona fotografia podem veure el que queda actualment d'aquell Restaurant que molt bones vistes i fresca hi tendria a l'estiu, tan sols una paret i part de la barana/balcó de la seva terrassa superior de l'establiment. Un solà en dessús que bé podria ser aprofitat posant algunes escales de pedra per pujar a la terrassa (que s'hauria de reconstruir) i en que es podrien posar alguns bancs... O per la seva situació potser podria formar part d'una sortida del nou Teatre que s'està construint al cap-damunt de la Rambla i que deu tindre contacte amb l'espai.
Sembla ser que fins no fa gaire es va intentar un acord sense éxit per a que fos ampliació de l'Hotel Imperial Tàrraco que hi ha al costat.
Tocarà esperar, tot i que ja porta així des de que el Restaurant va desaparèixer ara fa ja més de 15 anys...
______________________
Imatge 1 (1961): Raymond
Imatge 2 (2010): El Mirador TGN

VISITES: