dissabte, 18 de setembre del 2010

VIDEO: DAMES I VELLS (TARRAGONA) 2010

30 ANYS I PER MOLTS MÉS!!
Ahir la pluja va impedir que la representació de Dames i Vells de Tarragona (ara en surten els d'altres indrets) es pogués dur a terme. Avui però, i sense cap problema, el ball/representació més popular de les festes de Santa Tecla ha omplert la plaça que du el seu nom de gom a gom. La plaça en qüestió te 3 accessos, un d'ells el Carreró de Sant Magí, només reservat a la sortida dels assistents, i els altres dos carrers (més amples) dividits per balles en dos passadissos (un per entrar i l'altre per sortir). Tot i així, el procés d'accés i sortida de públic no és del tot eficient. Enguany, i tal com havia avançat El Mirador TGN (veure), el ball de Dames i Vells compleix 30 anys des de la seva recuperació, i per aquest motiu i de forma especial la representació només es du a terme en la seva plaça amb escenari, microfonia i moltes sorpreses i novetats especials, i una durada ampliada respecte els altres anys, que arriba fins els 50 minuts. El resultat ha estat tant aplaudit com sempre i esque cada any es superen més i més, i aquest aniversari ha estat sense dubte immillorable.
Felicitant des del blog als Dames i Vells, i desitjant-los molts anys més, El Mirador TGN recomana assistir a la representació en persona, i per aquells que no puguin anar, o que un cop vista la vulguin tornar a gaudir, te l'ofereix en vídeo:








Més representacions del Dames i Vells aquest diumenge a les 18.30h i 20h en Plaça Dames i Vells (s'aconsella arribar amb més de 30 min. d'antelació)

A més:
19h->Cercavila Petita des de la Plaça de la Font
20h->Tanda de Lluiment del Seguici Petit d'avant l'Ajuntament
22.30h-> Presentació de la nova versió de l'Amparito Roca amb lletra per part de Marc Parrot i disco-mòbil al Passeig del Serrallo.

.

VISITES: