diumenge, 9 d’octubre del 2016

Vídeo: Entrevista amb la comparsa Disc45, Reina Concubina 2017 del Carnaval de Tarragona

Un instant de l'entrevista. Foto: El Mirador TGN

'El Mirador TGN' i Ràdio Ciutat de Tarragona, en la seva cobertura conjunta del Carnaval 2017 de Tarragona, entrevisten aquesta setmana a Marina García, XXIII Concubina del Carnaval 2017 i Daniel Baelo, secretari de la seva comparsa Disc45, guanyadora en 2a posició a la passada edició del concurs de comparses, amb una temàtica inspirada en els contes de 'Les mil i una nits'.

Daniel Baelo i Marina García, de Disc45.
Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona
25 anys al carnaval tarragoní

A la propera edició del carnaval, Disc45 participarà per 25è any, tot i que com a grup de ball es va fundar al 1980. Tots dos ens parlen de la seva comparsa, la tasca i esforç i les il·lusions amb les quals encaren el proper Carnaval 2017, amb bona previsió junt a la comparsa Nou Ritme, Rei Carnestoltes 2017 (veure). 

Marina Garcia va ser escollida fa mesos entre un total de set candidates de la comparsa i representarà a la XXIII Concubina del carnaval tarragoní. Afirma estar molt contenta i amb moltes ganes. 

Des de Disc45 consideren que donat que el Carnaval tarragoní cada cop té major repercussió i es fa més gran, caldria major suport econòmic i de promoció per part de l'Ajuntament, i tot i que admeten que totes les comparses haurien de poder viure un regnat, són conscients que el veredicte va a càrrec d'un jurat i mai saben què és el que els hi agradarà i el que no.

No us perdeu el vídeo de l'entrevista:

 

*També la podeu escoltar a Ràdio Ciutat de Tarragona (aquí)

VISITES: