dissabte, 24 de setembre del 2016

Vídeo: Anada i tornada a Professó, i Entrada del Braç de Santa Tecla 2016 improvitzat per la pluja

Instant en que la reliquia entra a la Catedral. Foto: El Mirador TGN

El mal temps va amenaçar aquest divendres la Professó de Santa Tecla 2016 amb plugims puntuals durant el recorregut que va provocar que alguns dels elements del Seguici com els Gegants Vells o les bèsties anessin amb plàstics en alguns trams i moments, tant a l'Anada a professó com a la mateixa professó i a la tornada.



La pluja va apretar quan el capdavant de la Professó (bèsties, gegants i nanos) era proper a la Catedral, motiu pel qual es van afanyar per aixoplugar-se a l'interior del temple. Un cop dins, va tocar improvisar la recepció de la relíquia que de seguida va arribar, fet que fa pensar que no va completar el recorregut i va retornar pel camí més ràpid possible, D'aquesta manera enguany es va viure una Entrada del Braç de Santa Tecla diferent però també emotiu amb les bèsties fent la reverència, papers daurats a l'exterior i correfoc.



La pluja va deixar imatges atípiques amb diversos elements coberts de plàstics, els nanos arribant xops com també les autoritats i membres eclesiàstics. Ho podeu veure al següent vídeo:

VISITES: