dijous, 21 de juliol del 2016

Vídeo: Presentació del cartell i programa d'actes de Sant Magí 2016

Foto de grup durant la presentació
Aquest dijous al mig dia s'ha presentat el cartell i el programa d'actes de les festes de Sant Magí 2016 que arriben del 13 al 19 d'agost amb gairebé 250 actes de tot tipus per a grans i petits i on la participació i les propostes de les associacions i entitats és fonamental i causa de que la festa petita cada cop sigui més gran!

La festa de l’aigua i la síndria per excel·lència seguiran comptant amb actes tradicionals com la Sindriada, l’Arribada de l’aigua i la Processó, la Imaginada, la Cursa Nocturna del Seguici, la Revetlla Remullada, la Diada Castellera, la caminada sardanista o la Watermelon Pool. Destacaran actes com els de la Cucafera que en el marc dels seus 25 anys apareixerà restaurada o l’estrena dels nous vestits dels gegants vells. En el terreny musical noms com Sergio Dalma, Ara Malikian, Obeses i Jarks, entre d’altres.


La imatge d’enguany, un cartell fet per l’Ana Gómez, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (URV) i estudiant d’Il·lustració a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona. L’autora volia que el cartell transmetés, festa, agost, que fos alegre i fresc i per això va decidir apostar pel collage jugant sobretot amb els colors vius de les fruites, com la síndria; un altre element indispensable d’aquesta festa.

>Consulta el programa complet en -aquest enllaç- i no et perdis la presentació en vídeo a continuació:

VISITES: