diumenge, 3 de juliol del 2016

La Pirotècnia Valenciana, guanyadora del 26è Concurs de Focs Artificials 2016 de Tarragona

La pirotècnia guanyadora del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona 2016 és l’empresa Pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes (València) amb 1.759 punts, a qui se li atorga el Premi Especial 'Festa Major de Granollers-Trofeu Blancs i Blaus' i l’adjudicació del castell de focs de la Festa Major de Granollers. A més també s'emporta el Trofeu Venus Ciutat de Tarragona, un document acreditatiu que mostra l’adjudicació dels espectacles públics de focs durant les Festes de Santa Tecla 2016.

El Pati Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona ha acollit l’acte de lectura del veredicte i lliurament de premis del 26è Concurs Internacional de Castells de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. La consellera de Festes de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, ha llegit el veredicte i ha lliurat els premis acompanyada, entre d’altres, per representats del jurat i de l’organització del concurs així com de les pirotècnies participants. Enguany el Concurs ha comptat amb la participació d’una pirotècnia estrangera, la xinesa Firevision Internacional i tres de l’estat espanyol com són Xaraiva (Ourense), la Pirotècnia Valenciana (València) i Valecea (Álava); del total de 18 empreses —11 d’estatals i 7 d’estrangeres—, que s’havien presentat.

El segon premi ha estat per la pirotècnia xinesa Firevision Internacional amb 1.483 punts i el tercer i quart classificats, que han estat Pirotècnia Xaraiva i Pirotècnia Valacea, amb molt poca diferència en la seva puntuació que han estat 1.304 i 1.249 punts respectivament.

A continuació pots veure tant l'actuació de la Pirotecnica Valenciana com les altres tres:

VISITES: