dijous, 19 de juliol del 2012

Sant Magí 2012 comptarà amb 150 actes del 14 al 19 d'Agost a Tarragona

Del 14 al 19 d'Agost tornen les festes de Sant Magí 2012 a Tarragona. Enguany el programa de festes comptarà amb uns 150 actes al llarg dels 6 dies de festa, un menys que l’any passat. Reducció també en el pressupost, 80.000 euros, un 30% menys que en 2011.

Entre les novetats destaca ‘Els Sabors de Sant Magí’ que potenciarà la manca d'oferta gastronòmica en la festa petita de la ciutat. Com a caps de cartell, aquest any el macroconcert de la Tàrraco Arena Plaça del dia 14 anirà de la ma conjunta de Joan Manuel Serrat i Joaquin Sabina amb la gira 'Dos pájaros contraatacan'. El Ballet de Sant Petersburg actuarà a l'Auditori del Camp de Mart amb 'La Bella Dorment' el dia 15 i el Tricicle per la seva banda el dia 17 amb el musical 'Forever Young'.

Com a oferta familiar, l’espectacle ‘Les puces d’Struc’ de la companyia ‘La Cia Struc Magic Circus’ en una carpa situada a la Plaça Verdaguer durant totes les festes.

La reducció pressupostaria es veu reflectida en actes com la Revetlla Remullada que aquest any comptarà amb un dj enlloc d’orquestra en directe, per animar la festa d'aigua a la Plaça del Rei.

Novetats també en el canvi d'ubicació d'actes com la Sindriada que tindrà lloc al Pla de la Seu o el Festival de l’Associació de Músics davant la Capsa de Música de l’Smart Parc Tabacalera. Per la seva part, la popular Traca Final de la mitjanit de l'últim dia a la Rambla Nova es converteix enguany en una tronada que posarà punt final a les festes en acabar la processó al Carreró de Sant Magí.

El cartell de Sant Magí 2012 ha estat dissenyat per Pau Gavaldà i mostra la síndria com a protagonista, després que l'any passat ho fos l'aigua.

VISITES: