dimarts, 24 de juliol del 2012

Concentracions contra les participacions preferents a Tarragona

Entre 40 i 50 persones s'han concentrar aquest matí a Tarragona contra les polèmiques participacions preferents. Els assistents a la Plaça de la Mitja Lluna s'han manifestat davant de Bancaja donant suport a alguns dels afectats.

És el cas d'Antonio Elías Moreno, un jubilat de 70 anys que és sent estafat pel banc i reclama els seus 9.000 euros. Porta un mes mobilitzant-se per recuperar els seus diners i per ara només li han oferit com a solució un crèdit bancari que ha rebutjat. Moreno necessita disposar dels seus estalvis i s'emociona al parlar de la delicada situació familiar que travessa.
Té una filla amb síndrome de dow i una dona que necessita ser operada de la vista. "Lo único que quiero es recuperar mi dinero, lo que yo me he trabajado" ha declarat.
Moreno ha estat recolzat per mig centenar de persones que han cridat contra "polítics i banquers" i han fet pintades i enganxat cartells als vidres de l'entitat. Posteriorment, han iniciat una marxa cap a La Caixa de la Rambla Nova animant a la gent a unir-se.
Tenen previst seguir convocant concentracions tots els dimarts a les 10.30h del matí, i que adhereixi'n més afectats.

VISITES: