dissabte, 18 de febrer del 2012

Baixada de Pajaritu i Rua de Carnaval 2012 a Tarragona

Aquest dissabte és el dia fort del Carnaval. Entre les propostes destaquen la popular Baixada del Pajaritu al matí i la Rua d'Artesania a la tarda:

8:00 Mercat Central. Durant tot el matí, segona jornada del concurs de disfresses per als venedors.

10:00 Plaça de l’Escorxador, Obertura Village Pajaritu. Estacionament i lluïment de les andròmines & conductors. Servei de bar i ambientació per als més menuts amb la música de Dj Johnix vs Dj President.

10:30 Sant Salvador i Sant Ramon, des de davant l’edifici Telefónica. Rua del barri.
11:00 Plaça de l’Escorxador. Unflable de la Colla Castellers Xiquets de Tarragona i tallers per la canalla. Salta, pinta i passa-t'ho bé !!!

11:30 Carnaval a Torreforta. Desfilada de les comparses Sinhus Sport, La Ballaruga, Colours Fantasy La Granja, AV Riuclar, Associació de Pensionistes i 3a Edat de Torreforta, AV L’Albada, Centre Cívic de Torreforta, AV Campclar, Joves de Campclar i Associació de Jubilats de Campclar. Sortirà des del carrer Riu Fluvià, passant pels carrers Menorca, Gran Canària, Gandesa i Prades, per arribar finalment al carrer Riu Fluvià.

11:30 Local social de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Cós del Bou, 23. Carnaval JOVE. Ball i gresca a càrrec de la Companyia Articulat que ens presenta l’espectacle In-Sòlit, concurs de disfresses i moltes sorpreses. Veniu disfressats!

12:00 Plaça de l’escorxador. La Baixada del Pajaritu. Setena edició de la cursa d’andròmines amb les disfresses més satíriques i flipants de la demarcació. Nou circuit per estrenar! 10 categories, 10 premis i un jurat que ho avaluarà. Baixada inaugural, baixada individual i baixada popular de les andròmines prèviament exposades. Al finalitzar vermut musical al so de Mr. Pin-up.

13:45 Entrega de premis.

16:30 Avinguda Ramón y Cajal, davant de Parc Central i la Necròpolis. Inici de l’arribada de les carrosses participants en la Rua, que quedaran exposades.

18:00 Des de l’avinguda Ramón y Cajal cap a la Rambla Vella. La Rua de l’Artesania, amb les comparses, comparsers, carrosses, senyeres, penons i els Sèquits del Rei i de la Reina. Itinerari amb indicació horària aproximada de l’arribada de la capçalera: avinguda Ramón y Cajal, Rambla Nova fins a l’alçada de Sant Agustí, plaça Verdaguer i Rambla Vella fins a Sant Francesc.

22:30 El Magatzem de la Cooperativa, Reding, 14. Xirigota de la Casa d’Andalusia de Tarragona i província presenta Vamos de perros muyyy perrosssssss.


0:00 Recinte Firal del Palau de Congressos, al costat de Renfe. La revetlla de Carnaval amb Allioli i King of bongo sessions.

.

VISITES: