divendres, 17 de febrer del 2012

Concert de Mojinos Escozíos aquest divendres de Carnaval 2012 a Tarragona

A continuació les diverses propostes de carnaval per aquest divendres entre las que destaquen el Concert de Mojinos Escozíos:

8:00 Mercat Central. Durant tot el matí, concurs de disfresses per als venedors, modalitats individual i col·lectiva.


15:30 Rambla Nova davant del Teatre Metropol. El Carnaval dels Petits. La Rueta de les escoles i llars d’infants, els Sèquits del Rei i de la Reina, l’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola de Música. També hi poden participar els més menuts a títol individual en la fila oberta. Itinerari: Rambla Nova (des de davant del Teatre Metropol), Sant Agustí, Portalet i plaça de la Font.

15:45 Plaça de la Font. Ball infantil a càrrec de la companyia Parranda amb l’espectacle Vermut. Berenar popular per a tots els participants en la Rueta, amb coca i xocolata.

17:00 Durant tota la tarda i fins exhaurir existències, al Mercat Central. Carnaval gastronòmic. Tast popular de la botifarra d’ou.

18:00 Des del Teatre Metropol. Tomb del Rei Carnestoltes i la Concubina per les diferents seus socials.

22:00 C. Trinquet Vell, 2, Bone Machine Club @ Sala El Cau. Concert amb Els Surfing Sirles (rock, Barcelona) i sessió de DJ's: Rafirocks + Dabeat + Salva.

22:30 Recinte Firal del Palau de Congressos, al costat de Renfe. El concert de Carnaval amb Mojinos Escozíos, El equilibrista en la luna i DJ final de festa.

22:30 El Magatzem de la Cooperativa, Reding, 14. Anna Montserrat presenta l’espectacle Toc-toc. Quit et pot trucar a la porta de casa? Quantes visites pots rebre en un dia? Passi passi, que veurà el piset... Màgia en un dia, quatre personatges et visiten.

23:00 Des de la Plaça de les Cols. Baixada reivindicativa del pilar caminant. No només per Santa Tecla es baixa el pilar caminant, aquesta vegada però, es baixarà d'una manera especial, reivindicativa, irònica... vine a veure-ho i participa-hi!!! Recorregut: Plaça de les Cols, c. Major, Baixada Misericòria, Còs del Bou, Baixada Peixateria, Plaça del rei, c. Santa Anna, Local Xiquets de Tarragona.

23:30 Carrer Santa Anna, 1. Local social dels Xiquets de Tarragona. Festa de Disfresses amb Dj Vidal. Si et vas perdre la de l'any passat, si et vas perdre la festa de Cap d'Any, ara tens una nova oportunitat de xalar !!! Premis a les millors disfresses individuals i de grup. Ampli servei de bar a preus populars.
.

VISITES: