dijous, 6 de gener del 2011

ADÉU AL MARINA PORT TÀRRACO?

Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) obliga a l'Ajuntament de Tarragona a iniciar els tràmits de l'enderroc dels sis edificis del complex d'oci Marina Tarraco en el termini màxim de tres mesos.
La sentència fa referència a una anterior que ordenava l'enderroc del complex en admetre els recursos que va presentar el constructor Roberto Pérez Alemán al 2005, on denunciava l'impagament d'algunes obres fetes durant la construcció del complex. Alemán va demandar tant a l'empresa propietària, International Marina Tarragona, com a l'ajuntament per haver construït Marina Tarraco sense la preceptiva llicència.
El termini de tres mesos fixat venç el 16 de març, i si no es compleix Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, podria incórrer en un delicte de desobediència. Ballesteros per la seva part ha afirmat que l'Ajuntament demanarà responsabilitats legals als autors pertinents, i l'equip de govern "lluitarà per salvar el complex", encara que ha obert la porta a reclamacions judicials contra l'expresident de l'Autoritat Portuària Lluís Badia i els dirigents municipals que van aprovar l'operació, quan l'alcalde era el convergent Joan Miquel Nadal.

Font i foto: 3cat24.cat
_

VISITES: