dimarts, 11 de desembre del 2012

Vídeo: Inauguració del Teatre Tarragona

Aquest dimarts la Rambla Nova ha acollit a centenars de tarragonins que no s'han volgut perdre l'acte d'inauguració del nou Teatre Tarragona que ha arrancat a les 19.30h des del Teatre Metropol a càrrec de Sergi Guasch.

Una gran e il.luminada tela blanca s'ha encarregat de presidir la façana del Metropol des d'on ha sortit la Nau dels Somnis amb representants de diverses entitats que han desfilat cap al nou teatre amb torxes de foc com a símbol d'agermanament entre els dos teatres tarragonins.


Un cop arribats davant del Teatre Tarragona, les torxes  han acabat formant una gran foguera just al costat del relleu del terra de la Rambla Nova. 

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros s'ha encarregat de prendre foc a la metxa amb la que una tronada ha disparat focs artificials i flamarades inaugurals a la façana del Teatre Tarragona que ha obert les llums i portes als visitants.

A l'interior s'ha dut a terme la cerimònia d'inauguració  amb la dansa com a obertura, un fragment de 'Les Criatures de Prometeu' amb la Companyia Plan B i l'acompanyament de l'Orquestra Camerata XXI. El teatre també hi ha format part a càrrec d’Oriol Grau, Muntsa Alcañiz, Mercè Anglès, Mercè Rovira, Joan Pasqual i Fermí Fernández.

A la vegada, l'acte ha servit com a cloenda de l'any en que Tarragona ha estat Capital de la Cultura Catalana de qui ara pren relleu la ciutat de Ripoll al 2013.


Els dies 18 i 19 de desembre, la propera setmana, els ciutadans podran visitar el teatre en dues jornades de portes obertes, en horari d’11h a 14h i de 18h a 21h.

VISITES: