divendres, 5 de novembre del 2010

FLASHMOB A TARRAGONA

Txaber Allué, un professor del primer curs de la Diplomatura de Turisme i Geografia i Ordenació del Territori de la URV, va proposar als seus alumnes en l'assignatura Gestió Empresarial posar en pràctica alguns dels seus conceptes d'estudi mitjançant un 'flashmob' a Tarragona. L'objectiu era grabar en dos grups (un dels matins i l'altre de les tardes) un vídeo a un lloc públic de la ciutat on tots els alumnes sortissin ballant -tot i no ésser professionals- e interpretant la música que els hi acompanyava davant l'expectació dels vianants a mode de 'videoclip'.

El primer grup (classe del matí) va escollir el Carrer Comte de Rius on van ballar a ritme del popular 'Grease' (veure):

L'altre (grup de classe de tarda) ho va fer al Centre Comercial: Parc Central amb diverses cançons com: 'Telephone' de Lady Gaga, 'Waka Waka' de Shakira... (veure):
L'objectiu de la pràctica era que els alumnes aprenguessin conceptes com l'organització, el lideratge, la difusió, planificació, avaluar costos, coordinació i treball, saber moure fils o contactes per donar-se a conèixer, etc. i mitjançant en aquest cas el canal Youtube on hi estan penjats els dos vídeos de manera que el que sigui més vist serà puntuat amb un 10.

Font: DiarideTarragona
Vídeos: Youtube
Imatges: Captures d'imtage per ElMiradorTGN
_

VISITES: