dimarts, 18 de juliol del 2017

Sant Magí 2017 omplirà d'aigua i festa Tarragona del 14 al 19 d'agost amb 230 actes

Un instant de la presentació aquest matí. Foto: El Mirador TGN
Fins a 230 actes conformen el programa festiu de Sant Magí 2017 que arriba del 14 al 19 d'agost a Tarragona potenciant el seu element estrella, l'aigua.

En aquest sentit, novetats com la Petita Remullada de caire infantil que també tindrà lloc a la Plaça del Rei tot i que el matí del 16 d'agost amb el Càntir, Petxina, Carro i Síndria i música per a la canalla. L'acte no suposarà problema per al pas dels carros en l'Arribada de l'aigua i no caldrà llençar sorra pel recorregut ja que enguany els cavalls tindran ferradures resistents.

L’aigua també arribarà amb d’altres propostes com la TarrAQUAnins, un espectacle d’aventures aquàtiques que ens proposen els Tarraconins, que es farà al vestíbul del Teatre Tarragona. Així mateix, el dissabte 12 amb els Xiquets a la Plaça del Rei, on la festa estarà assegurada amb música i diversió per als més petits; amb La Jove, que instal·laran el dimecres 16 el Gran Tobogan Aquàtic Lila a la Baixada de la Peixateria.

La Watermelon i la Sindriada es traslladen al Mercat Central

El nou Mercat Central, un cop estrenat, es recupera com espai festiu i comptarà enguany amb la Watermelon i la Sindriada, en el foment també de descentralitzar actes de la Part Alta. En el mateix sentit, actes a altres punts com el Barri del Port amb la seva Festa de l’Aigua oberta també per a tots els públics el diumenge 13 a la Plaça dels Carros.

Una altra de les cites imperdibles és la Diada Castellera del 19 d’agost, on les quatre colles es reuniran a la Plaça de les Cols a partir de les 12h del migdia per oferir-nos, de ben segur, l’espectacle casteller per excel·lència de l’estiu. També la 9a edició de la Imaginada als Jardins del Camp de Mart.

Gots reutilitzables

Altra novetat serà l'obligatorietat de servir beguda a peu de carrer en gots reutilitzables i el paper de les colles castelleres al Seguici que deixaran de desfilar i tan sols faran els pilars protocolaris.

La música també tindrà el seu lloc, enguany posant èmfasi a la nit del 18è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona amb Gossos, Fito Luri i Joan Reig entre d’altres el dissabte 12 d’agost a partir de les 20h a la Capsa de Música de la ciutat.

VISITES: