diumenge, 18 de desembre del 2016

Vídeo: Entrevista amb Comparsa 'Fotem-li canya!' (Carnaval 2017)

Un instant de l'entrevista. Foto: El Mirador TGN

Aquesta setmana El Mirador TGN i Ràdio Ciutat de Tarragona entrevisten a la Comparsa 'Fotem-li canya!' de La Floresta que al proper carnaval farà cinc anys, i per tant de recent creació. Expliquen l'esforç per fer-se lloc i consolidar-se i altres detalls. Juanma Marín i Maribel Pérez ens expliquen aquests i altres detalls sobre la comparsa formada actualment per 64 persones i que a la passada edició va obtenir 11a posició amb temàtica sobre 'La Historia Interminable'.

*També podeu escoltar l'entrevista a RCTGN, clicant -aquest enllaç-

dilluns, 12 de desembre del 2016

El Mirador TGN col·labora aquest diumenge 18 amb els Xiquets del Serrallo i la Marató de TV3



'El Mirador TGN' col·laborarà aquest diumenge dia 18 amb els Xiquets del Serrallo i els actes que es duran a terme en favor de La Marató de TV3.

D'aquesta manera el blog cobrirà la jornada amb els diversos actes programats per a la causa solidària i farà que estigui present el Nano Mirador amenitzant la jornada on també hi haurà gegants, la Víbria i la Cucafera Petita. S'oferirà Zumba, BondyComnbat, activitats per a la canalla, batucada, fideuà, rifes  i vermuth, entre altres, des de les 10h i fins al mig dia al Passeig del Serrallo.

diumenge, 11 de desembre del 2016

Vídeo: Entrevista amb Comparsa 'Aquí hi ha marro!' (Carnaval 2017)

Un instant de l'entrevista. Foto. El Mirador TGN

Aquesta setmana 'El Mirador TGN' i 'Ràdio Ciutat de Tarragona' entrevisten a la Comparsa 'Aquí hi ha Marro!' seguint la Cobertura del Carnaval de Tarragona.

La Sonia Gasull i l'Alícia Navarro, dues integrants, expliquen detalls d'aquesta comparsa sorgida fa 27 anys d'un conflicte laboral a l'antic Hospital de la Creu Roja amb una expressió que ha donat nom a l'entitat que en l'actualitat reivindica un reconeixement a la tasca de les comparses. A l'última edició van quedar en 4a posició del Concurs de Comparses i 7a posició de la Disfressa d'Or.

*També podeu escoltar l'entrevista a RCTGN, en -aquest enllaç-

dissabte, 3 de desembre del 2016

Vídeo: Entrevista amb Comparsa Cayo Largo (Carnaval 2017)

Un instant de l'entrevista. Foto: El Mirador TGN

Aquesta setmana El Mirador TGN i Ràdio Ciutat de Tarragona parlem amb Eduard Álvarez de la Comparsa Cayo Largo, sorgida de l'antic local del Port Esportiu on un grup d'amics anaven a ballar salsa i la van crear. L'any passat van anar disfressats de pilots i hosteses quedant en 10a posició i en la propera ocasió la temàtica estarà relacionada amb Àsia.

Cayo Largo valora el gran nivell del Carnaval de Tarragona i reivindica que per poder-lo seguir mantenint, es torni a oferir ajuda econòmica municipal ja que el gran esforç mereix ser recompensat i recolçat com altres festivitats que si en tenen i que mouen gent i diners d'igual forma. 

*També podeu escoltar l'entrevista a RCTGN, clicant -aquí-

VISITES: