dimarts, 11 d’octubre del 2016

Les comparses tarragonines mostren el seu condol a Nou Ritme per la pèrdua d'un estimat membre


El carnaval tarragoní està de dol. Seguint amb la cobertura que El Mirador TGN està realitzant amb Ràdio Ciutat de Tarragona, avui ens toca fer menció a un trist fet pel qual les diverses comparses s'han volcat en missatges d'anim i suport a l'Escola de Ball Nou Ritme que enguany representarà el sèquit del Rei Carnestoltes amb un sabor agredolç per la pèrdua ahir dilluns d'un estimat membre, la secretària Rosa Blanco.


La que fora una de les peces bàsiques de l'escola i comparsa deixava ahir orfe a la gran família de l'Escola de Ball Nou Ritme, amb 46 anys de forma fortuïta i inesperada.

Expliquen els membres que "quan entraves a l'escola era la primera a qui veiem, era la nostra imatge de cara al públic, sempre alegre, simpàtica, implicada...". Els missatges de condol, de sorpresa, de lament i de record són massius entre els alumnes i membres de la comparsa com també per part de les altres.

El Mirador TGN i Ràdio Ciutat de Tarragona es sumen al condol ai graeixen el seu suport en la primera de les entrevistes de la nostra cobertura, com també el bon tracte i implicació mostrat en cops anteriors, que evidenciaven que era una gran persona que com també es veu, molt estimada.

La missa de comiat tindrà lloc aquest dimecres a les 11h a l'Església de Sant Fructuós. D'altra banda l'escola tindrà un minut de silenci i un ball final de dedicatòria per part del fill, també alumne del centre, aquest dijous a les 20h. Les classes d'aquest dimecres han quedat suspeses.

VISITES: