diumenge, 29 de novembre del 2015

Vídeo: Encesa de llums, parades de Nadal i Pista de Gel 2015 a Tarragona

Acte d'encesa de llums. Foto: El Mirador TGN

El Nadal 2015 ha arribat oficialment a Tarragona aquest divendres amb l'acte d'encesa de les llums, l'obertura de les parades nadalenques de la Rambla i la inauguració de la pista de gel a la Plaça Verdaguer.

Una de les parades nadalenques de la Rambla. Foto: El Mirador TGN

Eren les 18h quan centenars de pares, mares i fills ocupaven la Rambla Nova expectants de l'acte organitzat pel Club dels Tarraconins per encendre l'arbre de Nadal i les llums de la ciutat.

Pista de gel a la Plaça Verdaguer. Foto: El Mirador TGN

La mateixa tarda obrien les parades nadalenques de la Rambla amb adornos, arbre,s tions, pessebres, figuretes, detalls, etc. per aquestes festes, i s'inaugurava la pista de gel de la Plaça Verdaguer que va comptar amb un espectacle inicial, xocolatada i fins i tot l'alcalde Ballesteros i el regidor Pedro Sánchez hi van patinar.

dimecres, 11 de novembre del 2015

De Youtube a Tarragona, Auronplay i Wismichu el proper 22 de novembre al Palau de Congressos amb 'Youplanet'

Els famosos youtubers Auronplay i Wismichu estan de gira amb un espectacle anomenat 'Youplanet' que s'ha convertit en la revelació de la temporada i farà parada el proper 22 de novembre a Tarragona, al Palau de Congressos.

Auronplay i Wismichu, dos dels Youtubers més rellevants del panorama nacional es pugen a l'escenari per delectar-nos amb un show únic i irrepetible. Comentaran amb el seu humor els vídeos més esbojarrats i els posts més salvatges entre altres sorpreses que provocaran les riallades del públic tarragoní que de ben segur donaran lloc també a llargues cues de seguidors que no faltaran a la cita. Les entrades es reserven/compren a tuticket.org i giren entorn als 16€.

Auronplay

Va començar a penjar vídeos quan tenia 17 anys, però escassament fa tres va començar a prendre-s'ho de debò. AuronPlay es defineix a si mateix com un usuari de YouTube que utilitza un humor sarcàstic i àcid, amb aquest humor ja suma més de 2.600.000 de seguidors i 280.000.000 de visualitzacions al seu canal. Fidel al seu estil des de fa anys, la seva especialitat és comentar vídeos "estranys" que troba per la xarxa. "Del pitjor, el millor" és el seu lema.

Wismichu

Estudiant d'audiovisual, va crear el seu canal amb tan sols 17 anys. Puja vídeos, troleadas, bromes telefòniques i sobretot va començar a destacar a través de les seves Chatroulettes. Des de llavors els seus seguidors no han parat d'augmentar. Amb un humor sarcàstic i una forma diferent de veure les coses rutinàries, Wismichu suma més de 3.200.0000 seguidors i 320.000.0000 visualitzacions al seu canal. “En la vida real no sóc ningú, però en internet em munto les meves pel·lícules” és el seu lema.

dimarts, 10 de novembre del 2015

Obert el termini d'inscripcions per participar a les rues de Carnaval 2016 de Tarragona

Comparsa d'una edició anterior
Fins al proper 22 de gener queda obert el termini d'inscripció per a participar al Carnaval 2016 de Tarragona, que tindrà lloc de l'1 al 9 de febrer, com a comparsa; a la Rua d'Artesania (dissabte 6 de febrer) i si escau, a la de Lluïment (diumenge 7 de febrer). 

Cada any el carnaval tarragoní agafa major qualitat i rellevància i el nivell en el concurs és més alt. Les entitats interessades, es poden inscriure a través del web de l'Ajuntament o bé del Carnaval. Podeu consultar les bases en -aquest enllaç-

divendres, 6 de novembre del 2015

Vídeo: El Nano Mirador convidat especial a la parada de castanyes 2015 de la Cucafera de Tarragona

  
Cucafereta i Nano Mirador. Foto:
Cucafera de Tarragona
Després de diverses sortides per Santa Tecla, el Nano Mirador ha tornat a fer aparició durant alguns dies la passada setmana acompanyant la colla de la Cucafera de Tarragona en la seva parada de castanyes on també hi ha estat la Cucafereta.

La Cucafera de Tarragona va aconseguir vendre més de 260 quilos de castanyes a la parada que la colla va muntar a la cantonada entre el carrer Ramón y Cajal amb Prat de la Riba amb un objectiu, recaptar fons de cara als 25 anys que l'any vinent farà la bèstia tarragonina, la gran.

Tots dos van ser-hi un reclam amb qui tant grans com petits s'ho van passar molt bé i s'hi van fotografiar. 

Podeu veure fotos del Nano Mirador a la parada (aquí) i a continuació podeu veure un vídeo-resum de la campanya:

VISITES: