dimecres, 11 de novembre del 2015

De Youtube a Tarragona, Auronplay i Wismichu el proper 22 de novembre al Palau de Congressos amb 'Youplanet'

Els famosos youtubers Auronplay i Wismichu estan de gira amb un espectacle anomenat 'Youplanet' que s'ha convertit en la revelació de la temporada i farà parada el proper 22 de novembre a Tarragona, al Palau de Congressos.

Auronplay i Wismichu, dos dels Youtubers més rellevants del panorama nacional es pugen a l'escenari per delectar-nos amb un show únic i irrepetible. Comentaran amb el seu humor els vídeos més esbojarrats i els posts més salvatges entre altres sorpreses que provocaran les riallades del públic tarragoní que de ben segur donaran lloc també a llargues cues de seguidors que no faltaran a la cita. Les entrades es reserven/compren a tuticket.org i giren entorn als 16€.

Auronplay

Va començar a penjar vídeos quan tenia 17 anys, però escassament fa tres va començar a prendre-s'ho de debò. AuronPlay es defineix a si mateix com un usuari de YouTube que utilitza un humor sarcàstic i àcid, amb aquest humor ja suma més de 2.600.000 de seguidors i 280.000.000 de visualitzacions al seu canal. Fidel al seu estil des de fa anys, la seva especialitat és comentar vídeos "estranys" que troba per la xarxa. "Del pitjor, el millor" és el seu lema.

Wismichu

Estudiant d'audiovisual, va crear el seu canal amb tan sols 17 anys. Puja vídeos, troleadas, bromes telefòniques i sobretot va començar a destacar a través de les seves Chatroulettes. Des de llavors els seus seguidors no han parat d'augmentar. Amb un humor sarcàstic i una forma diferent de veure les coses rutinàries, Wismichu suma més de 3.200.0000 seguidors i 320.000.0000 visualitzacions al seu canal. “En la vida real no sóc ningú, però en internet em munto les meves pel·lícules” és el seu lema.

VISITES: