divendres, 14 d’agost del 2015

Sant Magí 2015 arrenca avui amb la Holi Colours, la Trobada de Magins i el concurs Hot Dogs com a destacats

Una imatge de l'edició 2014 del concurs
de menjar hot dogs que torna avui.
Foto: El Mirador TGN
Aquest divendres 14 d'agost donen tret de sortida les festes de Sant Magí 2015 a Tarragona amb tota una bateria d'actes del programa festiu que s'allargarà fins al proper 19 d'agost.
Entre els actes destacats i populars d'avui hi ha per exemple diverses propostes i tallers de la iMAGInada al Camp de Mart com mercat d'artesania, d'art, d'elaboració de pa, etc. 

La disbauxa arriba ja des del primer dia al Passeig de les Palmeres amb El Sant Magí Holi Colours, una festa gratuïta de pols de colors a les 18h i el Sant Magí Party VII amb els millors èxits comercials que sonen a les ràdios de tot el món, a les 24h.A la mateixa hora una alternativa l'ofereix el Casino de Tarragona a la Rambla Vella,2 amb la Festa Remember dels 80 i 90 amb entrada lliure.

A les 18.30h al Parc Central tindrà lloc la 6a Trobada de Magins i Magines de Tarragona, que gaudiran d'un berenar sorpresa per portar el nom del patró tarragoní i fomentar que aquest no es perdi. L’acte tindrà lloc al local que està situat davant l’estand All Cell, de la planta carrer. L’any passat va acollir 38 Magins i 2 Magines de Tarragona, que amb les seves famílies van reunir més de
Trobada de Magins i Magines de
 l'any passat al Parc Central
d’un centenar de persones.

Serà a les 20h quan la geladeria Llaollao de la Rambla Nova,16 presentarà el gelat de Sant Magí d'enguany, el Llao-Magí, dedicat en aquesta ocasió a la Colla Castellera de Sant pere i Sant Pau pels seus 25 anys. En aquest cas els Magins i Magines també l'obtindran gratuïtament.

Mitja hora més tard, a les 20.30h a la Plaça Verdaguer s'iniciarà el 2n Concurs de menjar Hots Dogs per part de l'Associació Chargrossos de Tarragona. Al mateix temps, des de les 20h fins les 00h estrenen la MagiPicaTapa amb tapes i begudes a preus populars i bona música (veure més detalls)

*Pots veure més actes i programació completa d'avui en -aquest enllaç-

VISITES: