dissabte, 15 d’agost del 2015

Parc Central reuneix a 43 Magins i Magines en la Trobada 2015 d'aquest tradicional acte

Una imatge de la Trobada. Foto: Cedida

Un  any  més,  s’ha  celebrat  aquesta  tarda  al  Parc  Central  la Trobada de Magins i Magines amb la col∙laboració de l’Ajuntament de Tarragona dins el marc de les Festes de Sant Magí.  Enguany, s’ha arribat a la sisena edició i s’hi han reunit 41 Magins i 2 Magines que duen el nom del patró de la ciutat i, en total, amb germans i pares i familiars, s’han congregat 140 persones al berenar de celebració al centre comercial. 

Com a curiositat, el Magí més petit ha estat Magí Portas Canela de tres mesos d’edat i el Magí més gran, és la Magina Rabadà de 81 anys.  

El  70%  dels  Magins  presents  aquesta  tarda  al  centre  comercial,  tenen  18  anys  o  menys, destacant que un 46% d’aquests tenen 10 anys o menys, per tant, com sembla en els últims anys i, en les darreres trobades, el nom de Magí segueix posant‐se als nadons que neixen a Tarragona. Avui els Magins més petits han estat dos nadons de 3 i 6 mesos d’edat i dos més de 17 i 18 mesos d’edat. 

També  es  repeteix  l’estadística,  que  en  la  franja  d’edat  dels  18  als  50  anys,  pel  salt generacional, el nom no és tan freqüent. Els majors de 50 anys fins als 81 representen un 30% del total, en el qual s’hi inclouen les dues Magines, un nom que no crida l’atenció per a les nenes de les noves generacions. Ferrando ha felicitat el centre comercial per la  Trobada i ha reivindicat el nom de Magí per a les properes generacions. Per la seva banda, Miguel Ángel González ha explicat que per Parc Central “és una satisfacció formar part de la celebració del vostre sant ja que un dels objectius del centre comercial és formar part de la vida de tots vosaltres, els tarragonins, i de la ciutat”. 

Aquesta  Trobada  de  Magins  ha  tingut  lloc  en  un  local  comercial  de  la  planta  carrer  i  ha comptat amb la presència de la Consellera de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando i, de Miguel Ángel González, gerent de Parc Central.  

Els Magins i Magines, tots acompanyats amb les seves famílies, han pogut celebrar el seu Sant a Parc Central, amb una festa amb un espectacle de màgia, un berenar i un obsequi de part del centre comercial: una oblea o pa d’àngel amb la imatge del centre comercial i la inscripció “Felicitats Magins”, una samarreta en honor al dia i per als Magins més petits un obsequi especial a cadascun.  

VISITES: