dijous, 27 d’agost del 2015

L'entorn del Palau de Congressos s'omple d'imatges picants anunciant el show 'The Hole'

Una de les imatges del show. Foto: El Mirador TGN

El show 'The Hole' és una barreja de cabaret, teatre, burlesque, circ, música i humor que arriba a Tarragona del 16 al 20 de setembre amb 7 sessions programades al Palau Firal i de Congressos de Tarragona i ja hi ha cartells tant picants com el de la imatge de l'entorn del recinte que ho anuncia.

Molts tarragonins queden bocabadats en pujar les escales mecàniques del Palau de Congressos mirant els diversos cartells, uns quatre o cinc, i les imatges picants que en ells apareixen sobre aquest show, alguns també disparen fotografies i d'altres aparten la mirada ruboritzats. Cossos semi-nus i erotisme, homes i dones, en són protagonistes

L'espectacle coincideix amb Santa Tecla

Una altra imatge. Foto: @Joan_Ru_Ca
Què en pensarà la patrona de la ciutat? L'espectacle arriba coincidint amb Santa Tecla on el públic tarragoní podrà viure en directe aquest  show impactant, picant i atrevit que es va estrenar l’any 2011 a Madrid. Amb un to canalla, provocador i extremadament sensual “The Hole” és una experiència única, guiada per l’incorrectíssim Mestre de Cerimònies, interpretat per l’actor Quequé que organitzarà una festa en la seva mansió on convidarà als seus amics, atesos pels majordoms, la majordoma i la resta de servei, com a fil conductor.

'The Hole' va sorgir fruit de la col·laboració entre l’actor Paco León, la companyia de teatre Yllana i la productora d’espectacles Letsgo. Es va estrenar el 2011 a Madrid, al Teatre Calderón, on després de dues temporades d’èxit va començar la gira arreu de l’Estat Espanyol exhaurint localitats i amb un èxit de públic i crítica. Actualment es pot veure també de forma permanent al Gran Teatre Molière de la Ciutat de Mèxic.

Les entrades es poden adquirir a través de www.theholeshow.com amb un preu d’entre 29 i 36 € despeses de gestió no incloses. També ofereixen descomptes especials en les sessions dels dies 16, 17 i 18 de setembre. També es podran adquirir al Palau de Congressos una hora abans de cada espectacle.

VISITES: