dimarts, 18 d’agost del 2015

L'arribada de l'aigua, la Remullada i la Revetlla, destacats d'aquest dimarts per Sant Magí 2015

Revetlla Remullada en imatge d'arxiu

Aquest dimarts el programa de Sant Magí ve destacat per l'arribada de l'aigua, no de pluja que podria ser i esperem que no, ja altres anys ha afectat (veure), sinó per la procedent de la Brufaganya amb els tradicionals carros fins a la capella de Sant Magí. De tota manera l'aigua seguirà sent avui protagonista i sí mullarà als assistents a la popular Revetlla Remullada que és l'altre dels actes forts de les festes.

Arribada de l'aigua en imatge d'arxiu
Serà a les 19h quan els carros arribaran a Tarragona amb l'aigua beneïda de Sant Magí fins a la Plaça de la Font, més tard pujarà fins al Portal del Carro amb el Seguici Popular.

A les 20.30 hi haurà ball de gegants a la Plaça de la Font i a les 21h s'estrena des de la Plaça dels Carros i fins al Portal del Carro la caminada 'Puja aquí dalt i balla' per part de Tarragona Dansa, amb sardana final i fideuada.

La remullada tindrà lloc a la Plaça del Rei a les 23.30h amb la Companyia d'espectacles Pa Sucat i Dj Remullat, mentre que a la Plaça de la Font estaran les orquestres Girasol i Mitjanit.

VISITES: