dimecres, 12 d’agost del 2015

La Plaça Verdaguer acull divendres la 2a Edició del Concurs de menjar Hot Dogs dels Chargrossos i la MagiPicaTapa

Cartell de l'acte 2015
Els Chargrossos de Tarragona estrenen enguany per Sant Magí 2015 l'acte MagiPicaTapa aquest divendres de 20h a 00.30h a la Plaça Verdaguer amb tapes, begudes, actuacions, música i la 2a Edició del Concurs de menjar Hot Dogs.

La colla del gegant en forma d'ampolla de Chartreuse amplia el seu acte i el trasllada a la Plaça Verdaguer on tindrà lloc un acte similar al TeclaTapa de Santa Tecla per donar oportunitat a diverses entitats a oferir tapes i begudes a preus populars en un ambient acompanyat d'actuacions i música fins passada la mitja nit.

A les 20.30h donarà tret de sortida la 2a Edició del Concurs de Hot Dogs consistent en menjar el màxim possible en cinc minuts. Novament hi haurà dues categories, homes i dones, i diversos premis tant en metàl·lic com  obsequis per part dels col·laboradors.Les places són limitades i cal fer-les per preu de 5€ a http://mpt.chargrossos.org.

Els organitzadors expliquen a 'El Mirador TGN' que enguany l'organització és més gran i estan molt il·lusionats esperant consolidar l'acte i aconseguir un any més bona resposta per part del públic inclús més. Podeu veure la primera edició del concurs de menjar Hot Dogs oferida per aquest blog en -aquest enllaç-

VISITES: