dissabte, 29 d’agost del 2015

Els gegants de Sant Pere i Sant Pau també necessiten nous portadors per seguir sortint

Els gegants de Sant Pere i Sant Pau a la
imatge del seu perfil facebook
Seguint l'estela dels Gegants del Port i la Cucafera de Tarragona, ara els gegants de Sant Pere i Sant Pau també han fet una crida a les xarxes socials per trobar nous portadors i poder seguir sortint.

També els Gegants del Port i la Cucafera

Fa un mes ho feien els gegants del Barri del Port, el Neptú i l'Afrodita qui enguany fan 25 anys, i també la Cucafera tarragonina que els farà l'any vinent, en tots dos casos fins i tot amb un vídeo promocional. Aquest fet sembla evidenciar la falta d'implicació dels joves en la cultura, festa i tradició dels barris, o bé la falta de coneixement que s'hi pot entrar a formar part de les diverses colles per poder seguir permetent que els elements festius puguin sortir i ballar.

Una crida per "tornar a veure la llum"

"Estem buscant components per a que els nostres gegants puguin tornar a veure la llum, si vols tocar la gralla o timbal com si vols portar els gegants es la teva oportunitat !!!! També tenim uns Nanos per als mes petits!! En resum podeu gaudir d'una activitat per a tots els públics!!! Vine a fer barri i a disfrutar amb els nostres gegants!!!" diu concretament el missatge del facebook dels Gegants de Sant Pere i Sant Pau.

VISITES: