dimecres, 26 d’agost del 2015

Carlos Latre es mostra il·lusionat per ser el pregoner de Santa Tecla 2015 on no faltaran els seus personatges (vídeo)

Ballesteros i  Latre  amb el
cartell de Santa Tecla 2015.
 Foto: El Mirador TGN
L'actor, imitador i humorista, Carlos Latre, s'ha mostrat il·lusionat per ser enguany el pregoner de les Festes de Santa Tecla 2015, i ha avançat que el seu pregó estarà carregat d'humor, repassant l'actualitat tarragonina on hi estaran presents els seus personatges.

No faltarà tampoc una imitació a l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, qui s'ha encarregat de presentar-lo aquest matí al vestíbul del Tetare Tarragona reconeixent que "ja pateixo" entre riures de tots dos. El pregó tindrà lloc dilluns 21 de setembre al Saló de Plens de l'Ajuntament i anirà seguit de la tronada, el toc de crida, a la Plaça de la Font, com a inici de festes.

Latre ha mostrat el seu orgull per ser enguany el pregoner de la festa major "de la meva ciutat" ha dit amb sentit carinyo. Tot i que va néixer a Castelló fa 35 anys, la seva vinculació amb Tarragona, d'on són els seus pares, és estreta, ja que hi va viure fins als 20 anys. Entre altres va estudiar a l'Institut Martí i Franquès i va treballar a emissores locals com la Cadena Ser Tarragona. Ha confessat que li agrada tocar ferro, passejar per la Rambla Nova, on sovint s’inspira veien la gent passar, i el Serrallo.


L'alcalde Josep Félix Ballesteros i el pregoner de Santa Tecla 2015,
 Carlos Latre, aquest matí durant la presentació. Foto: El Mirador TGN

Per la seva part, Ballesteros també s'ha mostrat content al complir una realitat que ja fa anys que persegueix i que no havia estat possible encara per qüestions d'agenda. L'alcalde ha recordat una anècdota de Messi, un dels personatges que imita Latre, i ha obsequiat l'humorista amb una ampolla de Chartreuse.

Espectacle el dia 12 de setembre a la TAP

Latre, que a la nostra ciutat ha actuat anteriorment al Palau de Congressos i l'Auditori Camp de Mart, també ha tingut ocasió de conèixer per dins el Teatre Tarragona, un dels espais de la ciutat pendents per actuar, i s'ha compromès a fer-ho en una propera ocasió. Enguany ens porta el seu espectacle '15 años es nada' a la Tàrraco Arena Plaça el 12 de setembre a les 22h. Preguntat per 'El Mirador TGN' ha confesat que actuar a la TAP li fa respecte i que el seu espectacle és totalment novedòs i molt americà, carregat de personatges (fins a 150), humor, gags i peces musicals, "tota una festa" ens ha comentat.

Pots veure l'entrevista que 'El Mirador TGN' ha fet a Carlos Latre en -aquest enllaç- i a continuació el vídeo de l'acte de presentació complet:

VISITES: