diumenge, 7 de juliol del 2013

La Pirotècnia Valenciana guanya el Concurs de Focs 2013 de Tarragona


La Pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes (València) ha guanyat el primer premi del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. Va ser l'actuació de divendres, el tercer dia, i la més aplaudida i obacionada. Els comentaris generals ja apuntaven que aquesta podia resultar-ne la guanyadora per uns focs molt innovadors i un final molt apoteòsic, a diferencia de l'última actuació, Euro Bengale de França, amb un final fluig inesperat que va provocar xiulada i esbroncada d'un públic descontent i que ha quedat en última posició.

La Pirotènia Valenciana ja va endur-se el segon premi fa dos anys, enguany per a la Pirotècnia Gironina de Sabadell i el tercer premi per a la Pirotècnia Europlà de Bélgida (València). 

Pirotècnia Valenciana venia aquesta vegada amb l'intenció clara de guanyar amb més de 900 quilograms de material i 23 minuts de duració. S'emporta un premi de 26.000 euros per fer-se càrrec dels espectacles pirotècnics de les Festes tarragonines de Santa Tecla d'aquest any i 18.000 euros més per fer els focs de la festa major de Granollers. Amb la victòria al concurs tarragoní també es garanteix un lloc per participar al Concurs Internacional de Focs Artificials Villa de Bilbao 2014.



Vídeo de les 4 actuación (aquí)

Font: tarragonaradio.cat

VISITES: