dimecres, 22 d’agost del 2012

Noves queixes entorn als lavabos portatils durant les festes de Sant Magí

Mal funcionament, escassetat i locals que deneguen l'accés entre les crítiques


Acabades les festes de Sant Magí, tornen a sorgir les queixes entorn a la mala disposició, mancança i mal funcionament dels lavabos portàtils/mòbils, que s'instal.len durant les festes en alguns indrets de la Part Alta de Tarragona.

Enguany Twitter ha estat novament una de les plataformes en que alguns ciutadans han fet arribar a l'Ajuntament i a l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros comentaris i queixes al respecte.  

L'any anterior les crítiques (veure) durant les festes de Santa Tecla giraven entorn al nou tipus d'urinaris només pensats per homes i que no eviten els mals olors ni la mala imatge d'homes orinant a vista de tothom. També que els lavabos-armari no siguin accessibles a persones amb mobilitat reduïda.

Enguany, els comentaris i queixes han sorgit pel mal funcionament d'alguns d'ells, per l'escassetat i mala ubicació, etc. Sembla que molts joves segueixen preferint orinar contra les parets en grup evitant esperes i males condicions. Entre els comentaris s'apunta que "els carrers eren un riu d'orina".

També queixes per locals que denegaven l'accés. L'Ajuntament informa des del seu compte a la xarxa social que 25 locals de la Plaça de la Font tenen obligació legal d'oferir els seus banys als usuaris. Segons alguns ciutadans, aquesta obligació no es respectava.

D'aquesta manera, el consistori suspèn un altre any en la planificació i disposició d'aquest tipus d'infraestructura. 

VISITES: