dijous, 16 d’agost del 2012

La Sindriada es renova aquest divendres per Sant Magí 2012

Un any més Sant Magí comptarà amb la popular 'Sindriada', un esdeveniment per menjar de forma popular al carrer talls de una fruita tan refrescant a l'estiu com és la síndria.

Enguany l'acte ve organitzat per la Pipel Entertainment, la mateixa entitat que s'ha encarregat aquest any de la Baixada del Pajaritu i la Revetlla de Sant Joan. Com a novetat, la Sindriada 2012 tindrà lloc al Pla de la Seu enlloc de la Plaça de les Cols i Voltes de la Merceria on es venia oferint en anys anteriors.

D'aquesta manera, l'esdeveniment s'envoltarà de festa, música i ambientació a partir de les 23h d'aquest divendres i s'allargarà fins les 04h. Dues hores abans, es podran comprar els tíckets a 0'20 cèntims.

També s'oferirà la 'sindrieta', la versió "magina" de la 'mamadeta', un cocktail a base de granizat de sindria, llima i la beguda de les festes, el Chartreusse. El got costarà 1'50€.

Amb servei de bar durant la nit les actuacions que s'oferiran seran per part de Guetto Orchesta i dels Cris & Peta DJ Set.

VISITES: