diumenge, 6 de març del 2011

VÍDEO: CARNAVAL 2011 TARRAGONA

'ElMiradorTGN' us ofereix imatges de la Rua de Carnaval 2011 de Tarragona a la Rambla Nova. Cal destacar que la cançó més present, sonada, i repetida aquest any a totes les comparses i carroses ha estat 'La media vuelta':

divendres, 4 de març del 2011

ARRIBA EL CARNAVAL 2011 A TARRAGONA

Tot i que ja s'han iniciat diversos actes que conformen el total de les 60 activitats i esdeveniments organitzats i previstos per aquest any, i que avui els més petits han estat els protagonistes del carnestoltes infantil a les escoles, serà demà quan Tarragona cel.lebri la seva tradicional rua de lluïment pels carrers de la ciutat on cada any s'estableix l'itinerari. Per conèixer més detall, el programa, etc. es pot consultar l'apartat web de l'Ajuntament de Tarragona (aquí).
.

NOU LIPDUB DEL I.E.S MARTÍ I FRANQUÈS

L'I.E.S Martí i Franquès de Tarragona ha penjat un nou lipdub, més acurat que el que havia realitzat temps enrere, i que es suma als realitzats per altres centres i entitats de la ciutat (veure)

dimecres, 2 de març del 2011

125 ANYS DE NÀSTIC

El Club Gimnàstic de Tarragona (Nàstic) compleix 125 anys i per celebrar-ho la ciutat va comptar ahir amb diversos actes especials al Teatre Metropol. A més, es va inaugurar a la Rambla Nova un nou monument per fer-ne honor, un monòlit de 5 metres d'alçada a mode de columna, obra de l'escultor tarragoní Joan Blàzquez, informa MésTarragona. Es tracta del monument que fa uns dies us mostrava ElMiradorTGN i que ara descobrim a què era degut, i no a la candidatura de Tarragona 2017 com podia semblar (veure).

VISITES: