dissabte, 17 de setembre del 2011

Teràpia de Shock, Arthur Caravan & Inspira i OBK els concerts d'aquesta nit per Santa Tecla 2011

Primerament, a les 21 h, a la Plaça de la Font, el Concert amb Teràpia de Shock.
Després de dos anys de l’edició del seu disc de presentació, 'Escapa’t amb mi', els Teràpia de Shock presenten el nou treball: 'Tota la nit', que els consolida com una de les promeses més fermes del panorama pop-rock català, amb el seu power-pop a cavall de la sensibilitat i l’energia descarada.



L’experiència del seu disc anterior els ha possibilitat tenir un nombrós grup de seguidors, principalment entre els adolescents, per sonar a la sèrie d'èxit 'Polseres vermelles' de TV3, i una presència molt important a les xarxes socials i en els canals d’Internet.
Tot seguit, a les 22.30h, però a la Plaça del Rei, el Concert amb Arthur Caravan i Inspira. Els alcoians Arthur Caravan han anat col·leccionant una bona pila de bones crítiques i cada vegada més adeptes. Jordi Lanuza és el cantautor que s’amaga darrere el nom d’Inspira. Amb dos discos al mercat, han estat una de les agradables sorpreses del panorama musical independent. El seu treball 'Escapistes' és una de les petites joies musicals dels darrers temps a casa nostra.
Finalment, a les 00h a la Plaça de la Font, el plat fort de la nit: OBK en concert. Després de vint anys de trajectòria i dotze discos publicats, els OBK destil·len maduresa i consolidació. Representants del pop més elèctric i techno, han venut més de dos milions de còpies dels seus discos. Moltes cantarelles que ens han quedat a la memòria des dels anys noranta són obra seva.
.

VISITES: